Párkereső programok
Célunk, hogy a társkeresés személyes találkozással indulhasson

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.
Mozgalmunk működése önkéntesek munkájára támaszkodik.
Amennyiben egyetért céljainkkal és hasznosnak találja tevékenységünket, kérjük támogassa azokat.


Hírek

images/hirek/thumbnails/pexels_photo_256546.jpg

„Minden mese az életünkről szól”

2017. március 4., szombat

"A mesék a mi életünkről, elindulásunkról, felnövésünkről, félelmeinkről, vágyainkról és válaszainkról szólnak Kádár Annamária pszichológus szerint. A Mandinernek arról beszél: a mesék nagyon fontosak érzelmi intelligenciánk kifejlődéséhez is, hogy egyensúlyban tudjunk létezni a minket körülvevő világgal, így nagyon fontos a szülők felelőssége is a gyereknevelés során. Nagyinterjúnk."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/a_boldogsagkereses_utjai_3d_320.png

Könyvajánló: Kopp Mária - Skrabski Árpád: A boldogságkeresés útjai

2016. október 20., csütörtök

"Hol a boldogság mostanában? – teszi fel az emberiség minduntalan a lét örök kérdését Petőfi Sándorral. Amióta világ a világ, nemzedékek sora fürkészi a választ, ám a kiegyensúlyozott párkapcsolatnál még senki nem tudott jobb feleletet adni..."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/street_1026246_640.jpg

Miért maradnak ennyien szinglik? - Interjú Székely Andrással

2016. június 28., kedd

"Ma azt az érzést sugallja a társadalom, hogyha egy lány fiatalon családot vállal, akkor kiszolgáltatottá válik, nem lesz igazán jövője. Mintha az otthonmaradás, a gyermekvállalás, a család ellátása az egy másod-, harmadrendű tevékenység lenne, mintha ezzel bezárná magát egy csapdába."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/young_690958_640.jpg

Bagdy Emőke: A lányoknak társat kell találniuk

2016. február 21., vasárnap

"A Három királyfi, három királylány mozgalom, amelynek kezdettől aktív résztvevője vagyok, sokat tesz a fiatalok boldog családi életének elindítása érdekében." (Interjú Bagdy Emőke klinikai szak- pszichológussal)

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/child_17387_640.jpg

Családbarát vállalatokat díjazott a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

2015. november 18., szerda

"Bagdy Emőke, pszichológus, a rendezvény fővédnöke azt mondta, a mozgalom filozófiai üzenete, hogy a legfőbb érték maga az élet, annak továbbvitele, szolgálata, szeretete és tisztelete. Úgy fogalmazott, egyfajta "életvédő hungarikum" a mozgalom tevékenysége, voks az élet mellett."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/family_915754_640.jpg

Gyerekkel sem lehetetlen a társkeresés

2015. szeptember 19., szombat

"Nehéz a társkeresés, főleg, ha az embernek már gyerekei is vannak. A hölgyek szerint előfordul, hogy a férfiak csak alkalmi kapcsolatra vágynak, sok férfi meg arról panaszkodik, hogy a gyermekes anyukák csak ki akarják használni őket."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/blank_792125_640.jpg

Mi a véleményed?

2015. június 10., szerda

Összeállítottunk egy kérdőívet, abból a célból, hogy Párkereső programjainkat minél színvonalasabbá és változatosabbá tudjuk tenni számotokra, Társkeresőknek. A kitöltése TELJESEN ANONIM és csak néhány percet vesz igénybe, de nagyban segíti a munkánkat! Köszönjük, ha időt szánsz rá és megteszed, hogy kitöltöd!

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/couple_690948_640.jpg

Párkapcsolati kultúra

2015. május 13., szerda

"A társ találásért keményen meg kell dolgozni, és az első amit meg kell tanulnia egy párkeresőnek, hogy ne adja fel. Ehhez először az önbizalmát kell helyre tenni, mert csak egészséges önbizalomra épülhet jól működő párkapcsolat. A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom korábban teadélutánokat szervezett, amely társtalanok ismerkedésére nyújtott alkalmat, párkapcsolati tréningeket pedig ma is indítanak."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/students_703003_640.jpg

Az állam után civilek akarnak párt találni neked tavasszal

2015. április 16., csütörtök

"Idén tavasszal a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom lendül akcióba, hogy párt találjon az egyedülálló fiataloknak. A szervezet jövő héten sajtótájékoztatót tart társkereső tréningjeiről.

Bár a programról túl sok minden nem derül ki, annyi kivehető a meghívóból, hogy úgynevezett teaház program és pszichodrámacsoport is indulni fog."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/002.jpg

Filmklub: Kényszerszinglik

2015. január 22., csütörtök

"A Három Királyfi, Három Királylány egy olyan mozgalom, melynek célja, hogy projektjeivel elősegítse a tervezett gyerekek megszületését. A szervezők most egy filmklubra invitálnak mindenkit. A film címe Kényszerszinglik. Ez Skrabski Fruzsinának, a Mozgalom egyik vezetőjének alkotása, a vetítést követően pedig Almási Kitti pszichológussal lesz lehetőség beszélgetni a felmerülő kérdésekről." (Turay Tünde)

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/kenyszerszinglik.jpg

Kényszerszinglik – A doku-reality

2014. szeptember 25., csütörtök

A fiatalok párkapcsolati és családalapítási dilemmáiról készített Kényszerszinglik címmel doku-reality-t Skrabski Fruzsina és Kopp Krisztina.

A film ide kattintva megtekinthető!

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/couple_498484_640.jpg

Nehezen tartanak ki egymás mellett a fiatalok

2014. szeptember 25., csütörtök

"Kapcsolatba kerültem a Három Királyfi Három Királylány Mozgalommal, akik önkéntesekkel dolgoznak együtt. A szervezet célja, hogy a kívánt és tervezett gyermekek Magyarországon valóban megszülethessenek. Néhány éve elindítottak egy párkereső programot is, a rendezvényekre interneten keresztül lehet jelentkezni." (Beszélgetés Kandrácsné Borbély Zsófival)

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/pf_logo_160_160.jpg

Pálferis Önismereti és Párkapcsolati Workshop - Szeptember 20

2014. szeptember 12., péntek

Önismereti és Párkapcsolati Workshopot szervez a Pálferi Közösség szeptember 20-án.

"A Workshop megvalósításában együttműködő partnerünk a Három Királyfi Három Királylány Mozgalom, akik kifejezetten olyan önismereti programokkal készülnek, melyek fókuszában a párkapcsolati téma áll."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/kep2.jpg

Megújult a Párkereső programunk!

2014. augusztus 28., csütörtök

Kedves Párkereső! Ha szeretnél e-mailben értesülni párkereső programjainkról, akkor ide kattintva kérünk, töltsd ki jelentkezési űrlapunkat!

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/love_316640_640.jpg

Na de mi lett az állami csajozásból?

2014. június 19., csütörtök

"A Három Királyfi Három Királylány Mozgalom tavaly óta segíti a magányos magyarok megismerkedését, hogy „megszülessenek a kívánt gyermekek”. Megnéztük, milyen programokkal kívánják meghozni a fiatalok kedvét a párválasztáshoz."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/persons_731182_640_1.jpg

Az a hiányzó két yard

2013. november 13., szerda

"Egy évvel ezelőtt hármunkban ötlött föl, hogy mi lenne, ha tartanánk egy teaházat, ahol tíz férfi és tíz nő beszélgethetne adott párkapcsolati témákról egy moderátor segítségével. Így közvetlenül, egymás szájából hallanák a nemek, milyen hipotéziseket gyártanak egymásról... A jó visszajelzések után eldöntöttük, hogy havi egyszer elindítjuk a Rekettyés Tematikus Teaházunkat a „pálferis” közösségben. Azután erről hallva a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom ügyvezetője felkért minket, így az ő szervezetük keretein belül is elindítottunk egy hasonló alkalmat." (Beszélgetés Ötvös Ágnessel)

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/persons_731514_640.jpg

A családteremtési mozgalom társkeresőt is indított azoknak, akik családot szeretnének

2013. szeptember 19., csütörtök

"A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat négy éve azért hívta életre Kopp Mária orvos-pszichológus, hogy megszülethessenek a tervezett gyermekek Magyarországon. Februárban jelentették be a mozgalom képviselői, hogy több programot, illetve szolgáltatást indítanak a társkeresőknek, a már házasságban, illetve párkapcsolatban élőknek, valamint a gyermeket vállalóknak."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/teapot_758168_640.jpg

Barátnő vagy inkább a szalonnás tojás?

2013. június 25., kedd

"Párt találni nem is olyan egyszerű, kell a fiataloknak egy kis segítség - így vélekednek a 2009-ben alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom tagjai, akik előadássorozatokkal és különböző interaktív programokkal igyekeznek segíteni "a kívánt gyerekek megszületését", amiről januárban támogató nyilatkozatot írtak alá az öt parlamenti párt frakcióvezetőivel). Legújabb kezdeményezésük a teaházi társkereső program."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/man_802062_640.jpg

Megtalálom a párom?

2013. március 24., vasárnap

 

"Rengeteg online társkereső szolgáltatás, internetes oldal kínálja magát az egyedülállóknak. Sokan közülük azonban idegenkednek ezektől a platformoktól, félnek a kalandoroktól, az alkalmi partnereket vadászóktól. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom számukra indított új csatornát, amely lehetőséget kínál az elkötelezett párkapcsolatra."

Tovább »

 
images/hirek/thumbnails/3k3k_logo_2.jpg

Társkereső szolgáltatást indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

2013. február 27., szerda

"Társkereső szolgáltatást indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom – jelentette be a civil szervezet vezetője február 26-án, a budapesti sajtótájékoztatóján.

Székely András közölte: a mozgalom támogatásával ezt a társkereső szolgáltatást azoknak hozzák létre, akik komoly kapcsolatot akarnak építeni, akik családot, gyereket szeretnének, akik az igazit keresik."

Tovább »

 
2019. december
H K Sz CS P Szo V
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     


Következő programok

 
 

Sikeres jelentkezésről visszaigazolást küldünk!


Ajánlott linkek