Párkereső programok
Célunk, hogy a társkeresés személyes találkozással indulhasson

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek.
Mozgalmunk működése önkéntesek munkájára támaszkodik.
Amennyiben egyetért céljainkkal és hasznosnak találja tevékenységünket, kérjük támogassa azokat.


A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom állandó programjai

Filmklub

Filmklubos vetítéseinken együtt nézünk meg egy-egy romantikus vígjátékot, vagy szerelmi drámát, majd ezt követően eszmecserét folytatunk, gondolatokat osztunk meg egymással a látottakkal, hallottakkal kapcsolatban. Megfogalmazhatjuk és elmondhatjuk érzéseinket, élményeinket, benyomásainkat, amiket az aktuális film váltott ki belőlünk, vagy egyszerűen csak meghallgathatjuk, megismerhetjük mások véleményét. Minden gondolat számít! Közösségi mozizás élményét kínáljuk egy jó beszélgetéssel karöltve. Mindenkit várunk szeretettel! A programon való részvételhez előzetesen regisztrálni kell!

 

Táncklub

Tudsz táncolni? Ha igen, az itt csak előny, de ha nem, hát itt a nagyszerű alkalom elkezdeni! Nem számít, ha kezdő vagy, profi táncoktatók segítségével nyerhetsz betekintést különböző táncstílusokba, -műfajokba és közösen sajátíthatjátok el az alaplépéseket. Kipróbálhatod a rumbát, salsát, cha-cha-chát, hogy csak néhány táncot említsünk. A ritmus és a zene mindenkit feldob, a tánc pedig vitathatatlanul közösségkovácsoló erővel bír. Játékos könnyedséggel tanulhatsz meg táncolni, miközben ismerkedésre is lehetőséged nyílik. Ha érdekel a program, jelentkezz meghirdetett alkalmainkra! Várunk szeretettel!

 

Kirándulás

Kirándulásainkkal azokat az ismerkedni vágyó érdeklődőinket kívánjuk a szabadba csábítani, akiknek a mozgás öröme mellett, új helyeket is van kedvük közösen felfedezni, miközben lehetőséget teremtünk számukra, hogy egyszerre ismerkedhessenek a természettel és egymással is. A séta kiváló alkalmat teremt egy jó beszélgetésre! Túráink fizikai felkészültséget nem, csak jó lábbelit és jókedvet igényelnek! Elsősorban a közeli Budai-hegyekbe szervezzük szabadtéri programunkat, amit a későbbiek folyamán távolabbi célirányokkal tervezünk majd bővíteni, illetve piknikezéssel és - igény esetén - szalonnasütéssel kombinálni, amennyiben az időjárás is engedi. Ha részt szeretnél venni a programon, előzetesen regisztrálnod kell rá!

 

Borkóstoló

Borkóstoló programjainkon egy-egy tájegység borait hozza el közénk egy képzett borász. A bevezető játékos ismerkedés után asztalhoz ülünk, ahol pogácsa, sajt és más "borkorcsolyák" segítségével, szakavatott vezetés mellett van lehetőségünk felfedezni a borok ízvilágát.  A programokra közel azonos számban hívunk meg nőket és férfiakat, így az asztali beszélgetés mellett lehetőségünk van egymás megismerésére is. Erre a programunkra előzetes regisztráció szükséges!

 

Tematikus Teaház

Teaház alkalmainkon tartalmas, kötetlen beszélgetésre várunk Benneteket férfi-nő párkapcsolatot érintő témákban. Az első jelentkezők közül 10 férfi és 10 nő osztja meg gondolatait moderátor segítségével. Lehetőségetek van saját kérdéseiteket feltenni az ellenkező nemnek, hallani gondolataikat, véleményüket az adott kérdésben, miközben egymásról is benyomást szerezhettek. Az első másfél óra vezetett beszélgetés, melyet fél óra finom „lélek italozás”, teázgatás követ.

Közös gondolkodást, őszinte beszélgetést kínálunk, és nem feltétlenül megoldásokat! Várunk szeretettel következő teaházunkra, mely előzetes regisztrációhoz kötött!

 

"Tükröm, tükröm" Női csoport

A női csoport azoknak a nőknek szól, akik szeretnek játszani és nem félnek tükörbe nézni! :) Továbbá azoknak, akik felismerték az önismereti fejlődés fontosságát és a társkeresésben  betöltött kulcsfontosságú szerepét. Játékokon és művészi alkotásokon keresztül vizsgáljuk a világot, majd önmagunkat. Ez az új nézőpont segíthet kimozdulni a hiedelmeinkből, lehetőséget ad, hogy más tükörből nézzük és ítéljük meg a helyzetünket. Végül egy közös beszélgetés zárja az alkalmakat, ahol összegzünk és kérdezünk; tanácsot kérünk vagy egyszerűen csak meghallgatjuk egymást.

 

Momentán színházi estek

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az ország egyik legismertebb interaktív improvizációs színházával együttműködésben rendez párkereső esteket. 60 nő és 60 férfi találkozhat egymással és tölthet el egy kellemes estét. A résztvevők először az előadást tekintik meg, melyet a nézők ötletei színesítenek és tesznek különösen szórakoztatóvá. Ezt követően a társulat tagjainak vezetésével játékos feladatokban lehet részt venni, kötetlenül beszélgetni, játszani és megismerkedni egymással. Szeretettel várunk a következő alkalomra!       

 

2019. november
H K Sz CS P Szo V
    123
456789 10
11121314151617
18 192021222324
252627282930 


Következő programok

 
 

Sikeres jelentkezésről visszaigazolást küldünk!


Ajánlott linkek